Loading color scheme

Földvásárlás

Amennyiben legalább 3 hektár egybefüggő saját földterülettel rendelkezel (vagy osztatlan közös tulajdonban levő földterülettel rendelkeztek), de nem szeretnél részt venni az integrációban (azaz nem szeretnél saját ültetvényt telepíteni, nem szeretnél hitelt felvenni és saját kockázatra saját mogyoró ültetvényt létrehozni), a HungaroHazel Zrt. célkitűzései, alapötlete viszont tetszik neked, területedet felajánlhatod földvásárlási/földértékesítési céllal is. 

Tovább olvasom

Integráció

Amennyiben legalább 3 hektár egybefüggő területtel rendelkezel (akár tulajdonosként, akár a terület művelőjeként), lehetőséged van integrált tagként csatlakozni a HungaroHazel Zrt. termelői csoportjához. Felső területi korlát nincs, akár több száz hektárral is csatlakozhatsz.

Tovább olvasom

Földbérlet

Amennyiben legalább 3 hektár egybefüggő saját földterülettel rendelkezel (vagy osztatlan közös tulajdonban levő földterülettel rendelkeztek), de nem szeretnél részt venni az integrációban (azaz nem szeretnél saját ültetvényt telepíteni, nem szeretnél hitelt felvenni és saját kockázatra saját mogyoró ültetvényt létrehozni), a HungaroHazel Zrt. célkitűzései, alapötlete viszont tetszik neked, területedet felajánlhatod bérleti céllal is.

Tovább olvasom

Kivásárlás

Amennyiben integrált tagként csatlakoztál a termelői csoporthoz, de az életedben olyan változások történtek, ami miatt nem tudod tovább folytatni az ültetvény művelését, vagy bármilyen egyéb ok miatt úgy érzed, nem szeretnéd tovább folytatni az együttműködést, semmi gond.

Tovább olvasom
Ha csatlakozni szeretnél, töltsd ki az alábbi űrlapot:
Köszönjük jelentkezését! Hiba történt! Később próbáld meg újra! Írd be helyesen az ellenőrző kódot!